Velkommen til LangtHesteLiv.dk

VELKOMMEN

Velkommen til en verden af viden som du og din hest med garanti vil finde interessant. På LangtHesteLiv.dk giver vi brugbar information om hestes velfærd og trivsel. Det er vigtigt, at kunne skelne hvornår en hest er påvirket af alderdom, og hvornår eventuelle symptomer kan være sygdomsrelateret.

Vi er super stolte af at lancere anden version af hjemmesiden, som giver de bedste råd og vejledning til enhver hesteejer eller –interesseret til at give heste et langt og godt liv.
Du kan få alt at vide lige fra almindelig pleje til alvorlige sygdomstilfælde. Et langt og lykkeligt hesteliv hænger nøje sammen med en engageret og ansvarlig ejer, som:

  • Giver hesten regelmæssig pleje
  • Er forebyggende
  • Handler ved symptomer på sygdom

Det er alfa omega med almindelig pleje med jævne mellemrum, og du skal særligt være opmærksom på pleje af hove og tænder samt at få taget parasitkontrol og vaccinere hesten.

Det kan være uhyre svært at skelne de forskellige symptomer fra hinanden, og de forskellige muligheder for behandling. Din hest kan ikke fortælle dig, den har ondt, og det er derfor dit ansvar at handle på de tegn, den viser. Er du i tvivl om din hests helbred, bør du kontakte en dyrlæge og sammen med denne skabe de bedste rammer for din hest.

Vi håber, du får glæde af LangtHesteLiv.dk

Indsend din historie

Vi er på jagt efter den gode historie, og vi vil så gerne høre din...

LÆS MERE